Losse verkoop
Wij verzorgen losse verkoop van ons antibioticavrije vlees, rechtstreeks geseald en ingevroren verkrijgbaar.
Op de stickers staan de slacht- en inpakdatum vermeld zodat u weet wat u eet.
Het aanbod varieert per seizoen. Hieronder vindt u het assortiment met de prijzen en bereidingswijze.
U kunt telefonisch (06 10 96 00 98) of per email een bestelling doorgeven en deze op een afgesproken tijd bij ons op de boerderij ophalen.
Beperkte voorraad
Soort | Prijs | Bereiding |
---|---|---|
Runderschnitzel (± 150 gr, per 2 verpakt) | €2,25 per 100 gr | |
Rundervink (± 150 gr, per 2 verpakt) | €1,90 per 100 gr | |
Runderworst (± 150 gr, per 2 verpakt) | €1,40 per 100 gr | |
Runderrollade (± 800 gr) | €2,20 per 100 gr | |
Runderlapje (per 2 verpakt) | €1,75 per 100 gr | |
Tartaar (± 100 gr, per 2 verpakt) | €1,65 per 100 gr | |
Hamburgers (per 4 verpakt, ± 120 gr p.s.) | €1,90 per stuk | BBQ/grill of bakken |
Merquezworstjes (per 10 verpakt) | €15,00 per pak | BBQ/grill |
Biefstuk (± 150 gr, per 2 verpakt) | €2,45 per 100 gr | |
Kogelbiefstuk (± 150 gr, per 2 verpakt) | €3,25 per 100 gr | |
Haasbiefstuk (± 150 gr, per 2 verpakt) | €6,00 per 100 gr | |
Bieflap (minutesteak) (± 150 gr, per 2 verpakt) | €2,45 per 100 gr | Bakken, BBQ of grill 6 tot 10 min om en om |
Entrecote (± 450 gr) | €2,90 per 100 gr | Bakken, BBQ of grill 6-8 min |
Rosbief (± 450 gr) | €2,10 per 100 gr | Braden of in de oven 25-30 min. Ook lekker voor carpaccio |
Bavette (± 800 gr) | €2,90 per 100 gr | |
Côte de boeuf (± 800 gr) | €2,90 per 100 gr | |
Braadstuk (± 500 gr) | €1,75 per 100 gr | |
Sukadelappen (± 500 gr) | €1,90 per 100 gr | Smoren of stoven 120-160 min. |
Riblappen (± 500 gr) | €1,90 per 100 gr | Smoren of stoven 140-180 min. |
Gehakt (verpakt per 250 gr) | €1,40 per 100 gr | |
Soep/hacheevlees (verpakt per ± 250 gr) | €1,75 per 100 gr | Stoven 100-120 min. |
Schenkel (± 500 gr) | €1,35 per 100 gr | Koken of stoven 140-180 min. Ook geschikt voor osso bucco |
Shortribs (± 800 gr) | €1,90 per 100 gr | BBQ of oven |
Soepbotten / mergpijp | €0,85 per stuk | |
Moinkballs (per 5 verpakt, ± 35 gr p.s.) | €1,85 per 100 gr | BBQ gehaktbal met spek |
Staartstuk/Picanha (± 800 gr) | €2,90 per 100 gr | BBQ/grill |
Tomahawk (± 1.2 kg) | €3,75 per 100 gr | BBQ of oven |
Skirtsteak (± 250 gr) | €1,90 per 100 gr | BBQ of oven |
BBQ of grill | ||
Ossestaart (± 500 gr) | €1,70 per 100 gr | Bouillon trekken of in stoofschotel |
Runderlever | €0,85 per 100 gr | |
Rundertong | €13,50 per kg | Per keer eenmalig beschikbaar, op=op |
Runder gehaktbal (gebraden) (per 4 verpakt, ± 125 gr p.s.) | €1,85 per stuk |
Pakket
Ook bieden we een compleet evenredig verdeeld vleespakket van ±15 kg aan voor een verlaagde prijs.
Bestellen kan per email of telefoon (06 10 96 00 98).
Een pakket bestaat grofweg uit het onderstaande, maar u kunt aangeven als u een enigszins wilt variëren in de samenstelling.
Soort | Porties/stuks |
---|---|
Soep/hacheevlees | 8 x 250 gr |
Gehakt | 8 x 250 gr |
Tartaar | 2 x 2 |
Hamburgers | 2 x 4 |
Schenkel | 1 |
Runderschnitzel | 1 x 2 |
Rundervink | 2 x 2 |
Runderworst | 2 x 2 |
Bieflappen | 2 x 2 |
Braadstuk | 3 |
Riblappen | 4 |
Sucade | 2 |
Entrecote | 2 |
Rosbief | 1 |
Biefstuk | 2 x 2 |
Kogelbiefstuk | 2 x 2 |
Kijk ook eens op http://www.vlees.nl voor recepten en bereidingswijzes.",